Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/pantofis/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/pantofis/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/pantofis/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/pantofis/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/pantofis/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pantofis/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/pantofis/public_html/index.php on line 173Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pantofis/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/pantofis/public_html/system/library/currency.php on line 45 Întreţinerea produselor
pantofisigenti.ro
 

Întreţinerea produselor

Cum întreţineţi produsele cumpărate de pe pantofisigenti.ro?

  • Articolele din piele presată se curăţă cu o cârpă moale sau cu o perie fină. Petele de grăsime sau alte impurităţi se îndeparteaza cu o cârpă moale din bumbac înmuiată în soluţie de detergent lichid dizolvat în apă, detergentul nu trebuie să conţină clor sau înălbitori şi trebuie să aibă concentraţia de 1-2 %.
  • Este contraindicata aplicarea unei solutii de detergent lichid direct pe produsul din piele, deoarece poate decolora, lăsa pete sau distruge în întregime produsul.
  • Articolele din piele ecologică se curăţă de praf cu o cârpa uscată. Petele pot fi îndepărtate cu o cârpă înmuiată în soluţie de detergent lichid dizolvat în apă. Detergentul nu trebuie să conţină clor sau înălbitori şi trebuie să aibă concentraţia de 1-2 %.
  • Articolele din material textil se recomandă a fi purtate pe timp uscat. După fiecare purtare, se vor curata de praf cu o cârpă uscată. Petele de ulei sau de grăsime pot fi îndepărtate cu soluţii pentru pete, destinate materialelor textile.
  • Articolele lăcuite se curaţă cu o cârpă moale, uscată.
  • Dacă s-a realizat curăţarea produselor cu soluţie de detergent lichid dizolvat în apă, acestea se vor usca natural, la temperatura camerei. Nu fortaţi uscarea la radiator, foc, uscător de păr sau altă sursă directă de căldură.
  • Este recomandat ca poşetele să se depoziteze prin umplerea cu hârtie sau materiale textile moi, pentru a li se menţine forma.