Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/pantofis/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/pantofis/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/pantofis/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/pantofis/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/pantofis/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pantofis/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/pantofis/public_html/index.php on line 173Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pantofis/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/pantofis/public_html/system/library/currency.php on line 45 Livrarea produselor
pantofisigenti.ro
 

Livrarea produselor

Livrarea produselor în ţară se realizează în termen de 7-10 zile lucrătoare de la data primirii comenzii.

Costul de expediere pentru fiecare comandă este în valoare de 9 lei, in cazul in care doriţi livrarea prin posta şi 14 lei in cazul în care optaţi pentru livrarea produsului prin intermediul unei firme de curierat.

Produsele noastre vor fi  livrate în ordinea în care au fost primite comenzile, până la epuizarea stocului. 

Pentru comenzile făcute de persoane cu adresa in oraşul Constanta, livările vor fi gratuite şi cu posibilitatea efecturării chiar în ziua comandării produsului dorit. Este foarte important, ca atunci când plasaţi o comanda pe site-ul www.pantofisigenti.ro să completaţi toate câmpurile.

Atenţie:

Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe al căror cont se înregistrează cel mult trei comenzi a căror livrare nu a putut fi efectuată cu succes.

Modalitatea de plată

Plata se face RAMBURS în numerar la livrarea coletului. Comanda se achită reprezentantului firmei de curierat rapid sau la posta.

Dreptul de returnare a mărfii

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, in cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.”

Produsele care nu corespund cerinţelor dumneavoastră, vor fi expediate înapoi, in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate.Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur la numaul de telefon 0728 385 709 sau trimiţând un e-mail pe adresa www.pantofisigenti.ro.

Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 30 de zile de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul in care nu primim acesta informaţie banii vă vor fi returnaţi în 30 de zile din momentul preluării produselor returnate.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii.

Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin postă sau prin curier iar noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.